Werkwijze

Of er nu gekozen wordt voor een studioshoot of een buitenshoot, er zijn een aantal dingen belangrijk om te weten:
* Vanaf 1-10-2022 is de studio niet meer beschikbaar. De planning is wel deze in de toekomst weer op te zetten. Afspraken maken voor een studioshoot is om deze reden tot nader bericht niet mogelijk. Uiteraard blijf ik de buitenshoots doen en maak ik hiervoor graag een afspraak met u! *

Afspreken
Om een afspraak met mij te maken, kan u mij mailen. U kan een reactie verwachten binnen 24 uur.
Een andere manier om een afspraak met mij te maken is via mijn Facebook pagina, u komt op mijn Facebook door op de knop hiervoor te klikken onderaan elke pagina, of klik hier.

Voordat u contact zoekt, is het handig om van tevoren even te bedenken welke data u kan. De vrijdag of zaterdag zijn normaal gesproken de dagen die ik hiervoor uittrek. Echter is in overleg een andere dag eventueel mogelijk. 

Als de afspraak vast staat, is het wachten tot de shootdag! Ter voorbereiding hierop kan u kijken bij de pagina;  Buitenshoot. 

Shootdag
Ook als de shootdag is aangebroken, zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten. U heeft natuurlijk de voorbereiding gedaan door de pagina Buitenshoot te lezen!

Mocht u verhinderd zijn door het verkeer waardoor u wat later aan komt, gelieve mij dan even een bericht te sturen via Facebook of mail.

Zeker niet onbelangrijk om even te melden; ik ben fotograaf en kan geen wonderen verrichten. Ik heb ervaring met dieren die niet makkelijk in de omgang zijn, (mens-)agressief, blind, doof, oud, jong, omstuimig. Ook beschik ik over een bodemloze portie geduld. Ik kan echter niet meer van uw dier maken dan het dier mij aanbied. Mocht het echt niet gaan werken moet er echt gekozen worden de shoot af te lassen, ik vraag hier dan ook uw begrip voor.

De betaling van de shoot kan via een betaalverzoek/’Tikkie’. Overmaken is ook mogelijk, dit moet dan ter plekke gedaan worden of minimaal 4 dagen van tevoren zodat ik het op de shootdag ontvangen heb.

Na de shoot
Na de shoot ga ik druk met de foto’s in de weer. De basisbewerkingen zal ik bij elke foto toepassen voordat ik ze, met watermerk opstuur via WeTransfer. U ontvangt de foto’s binnen 2 weken. Ik streef natuurlijk altijd naar eerder.