Werkwijze

Of er nu gekozen wordt voor een studioshoot of een buitenshoot, er zijn een aantal dingen belangrijk om te weten:

Afspreken
Om een afspraak met mij te maken, kan u het contactformulier op deze website invullen. U kan een reactie verwachten binnen 24 uur.
Een andere manier om een afspraak met mij te maken is via mijn Facebook pagina, u komt op mijn Facebook door op de knop hiervoor te klikken onderaan elke pagina, of klik hier.

Voordat u contact zoekt, is het handig om van tevoren even te bedenken welke data u kan, wat u wilt (een studioshoot of toch liever buiten?). De zaterdagen plan ik vaak in voor shoots, is dit voor u geen mogelijkheid kunnen we natuurlijk altijd kijken voor een andere dag.

Als de afspraak vast staat, is het wachten tot de shootdag! Ter voorbereiding hierop kan u kijken bij de pagina’s Studioshoot en Buitenshoot. 

Shootdag
Ook als de shootdag is aangebroken, zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten. U heeft natuurlijk de voorbereiding gedaan door de pagina Studioshoot of Buitenshoot te lezen!

Mocht u verhinderd zijn door het verkeer waardoor u wat later aan komt, gelieve mij dan even een bericht te sturen via Facebook of mail.

Zeker niet onbelangrijk om even te melden; ik ben fotograaf en kan geen wonderen verrichten. Ik heb ervaring met dieren die niet makkelijk in de omgang zijn, (mens-)agressief, blind, doof, oud, jong, omstuimig. Ook beschik ik over een bodemloze portie geduld. Ik kan echter niet meer van uw dier maken dan het dier mij aanbied. Mocht het echt niet gaan werken moet er echt gekozen worden de shoot af te lassen, ik vraag hier dan ook uw begrip voor.

De betaling van de shoot kan het liefst contant. Overmaken is ook mogelijk, dit moet dan ter plekke gedaan worden of minimaal 4 dagen van tevoren zodat ik het op de shootdag ontvangen heb.

Na de shoot
Na de shoot ga ik druk met de foto’s in de weer. De basisbewerkingen zal ik bij elke foto toepassen voordat ik ze, met watermerk opstuur via dropbox. U ontvangt de foto’s in ieder geval binnen 1 week, als ik dit niet red, geef ik dit uiteraard aan.