Keuzehulp studio

Omdat ik vaak vragen krijg over de ondergrond en achtergrondkeuze in de studio, heb ik een pagina ingericht om de keuze wat makkelijker en overzichtelijker te maken.

Achtergrond

De keuze begint vaak bij de achtergrond, wat past het best bij de situatie? Bedenk van tevoren waar de foto’s voor dienen. Zijn ze bijvoorbeeld voor een mooie uitvergroting in de woonkamer? Kies dan een kleur die het beste bij de inrichting past. Ook kan rekening gehouden worden met de hond, zo staan de hele witte honden vaak niet zo mooi op compleet zwart.

Beschikbare achtergronden:

 

Ondergrond

Soms is het mooi om de achtergrond te combineren met een ondergrond. Dit maakt de achtergrond wat minder aanwezig en het breekt de effen kleur goed. Door te combineren kunnen hele witte honden wel goed op het zwart als het gecombineerd wordt met een andere ondergrond.

Beschikbare ondergronden:

Spiegelplaat
Deze spiegelplaat geeft een mooie luxe uitstraling aan de foto’s. De plaat kan in combinatie met alle kleuren achtergronden. Ook is dit een goede optie om te gebruiken in combinatie met papier, omdat de plaat het papier eronder beschermt.
een voorbeeld op het zwart, grijs en wit:

Accessoires

Naast de keuze uit de ondergrond en achtergrond, is er tijdens de shoot zelf nog de mogelijkheid om met verschillende accessoires te gebruiken. Denk hierbij aan bloemen, mandjes en kleden. Dit geeft een hele andere sfeer aan de foto. Welke er wel en niet gebruikt worden, is allemaal aan u zelf.

Voorbeelden accessoires:

IMG_2728

Nog meer voorbeelden zijn te vinden in mijn portfolio. Kan u echt nog niet kiezen? Denk er gerust nog een dagje over na, bij het maken van de afspraak hoef ik het niet gelijk te weten. Zolang 24 uur van tevoren de keuze maar aan mij bekend is in verband met het klaar hangen.