Buitenshoot

Als u voor een buitenshoot heeft gekozen is het belangrijk om het volgende te weten:

Voor een buitenshoot moet er rekening gehouden worden met het weer, als het regent of erg somber weer is, worden het geen mooie foto’s en ook de camera houd niet van water. We kunnen de plannen dan altijd omgooien om toch de studio in te gaan, of de afspraak verzetten. Hier vraag ik dan ook altijd uw begrip voor.

Voor een buitenshoot is het voor mij het prettigst als de hond los kan lopen of in ieder geval los mag poseren. Gaat dit echter niet, zorg dan voor een mooie, passende halsband en een dunne, niet te opvallende, lijn.

Voor een buitenshoot maak ik voor de actieshots vaak gebruik van een hond die achter zijn speelgoed aan rent of terug geroepen wordt door de baas. Zorg dan ook dat u voldoende snoepjes en een leuk speeltje bij u heeft.

De plaats van de fotoshoot kunnen we samen overeenkomen. In de omgeving van Spijkenisse zijn verschillende mooie gebieden te vinden, zoals de Bernisse. Maar ook het strand is niet ver weg. Wel vraag ik een vergoeding voor mijn reiskosten, zoals bij de tarieven terug te lezen. We kunnen ook een compromis maken door beide te reizen naar een afgesproken locatie.